Εγγραφείτε για μελλοντικές προσφορές και συμβουλές, και πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ ΟΜΆΔΑς BLACKYS MENSWEAR (“Πολιτική απορρήτου”)

ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ: 5 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2020

  1. ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΝ ΌΜΙΛΟ BLACKYS MENSWEAR ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΎΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ Είμαστε η BLACKYS MENSWEAR Limited (“εμείς”, “εμάς”, “μας”), και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας.

Μπλάκις Ανδρικά Ενδύματα Cy Η Limited είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ο «ΓΚΠΔ») μιας εταιρείας εγγεγραμμένης στην Κύπρο.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών δεδομένων. Μπλάκις Ανδρικά Ενδύματα Cy Περιορισμένη λειτουργεί blackysmenswear.com.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθορίζει τις πληροφορίες που συλλέγουμε, τους λόγους για τους οποίους συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες.

Ο Ιστότοπος και οι υπηρεσίες που παρέχονται από την Blackys Menswear δεν προορίζονται για χρήση από παιδιά. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αιτημάτων για άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων Blackys Menswear στο info@blackysmenswear.com.

  1. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ

Ο Ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς και από τους ιστότοπους των μπουτίκ συνεργατών μας, των λιανοπωλητών και των εμπορικών σημάτων (συλλογικά οι “Συνεργάτες” μας), διαφημιστές και συνεργάτες, μεταξύ άλλων. Εάν ακολουθήσετε έναν σύνδεσμο προς οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους, λάβετε υπόψη ότι αυτή η Πολιτική Απορρήτου δεν ισχύει για αυτούς τους ιστότοπους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι ή υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές αυτών των ιστότοπων, επομένως ελέγξτε τις πολιτικές τους πριν υποβάλετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα σε αυτούς τους ιστότοπους.

  1. ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ;

Όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας, είτε χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας είτε επικοινωνώντας μαζί μας, ενδέχεται να συλλέξουμε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με εσάς:

  • πληροφορίες που μας δίνετε: μπορείτε να μας δώσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας εάν εγγραφείτε για λογαριασμό στον Ιστότοπό μας, κάνετε μια παραγγελία για προϊόντα, συμπληρώσετε οποιεσδήποτε ηλεκτρονικές φόρμες (όπως φόρμες εγγραφής, διαγωνισμούς και έρευνες), επιλέξετε να λάβετε τα ενημερωτικά δελτία και τις ειδικές προσφορές μας, να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ή προώθηση, να συμμετάσχετε σε λειτουργίες κοινωνικών μέσων με τον Ιστότοπό μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου , άμεση συνομιλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με άλλο τρόπο).

Ανάλογα με το τι παρέχετε, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση ή την τοποθεσία σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τις πληροφορίες αγοράς, τις προτιμήσεις αγορών, τις εικόνες και τα οικονομικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, παρόλο που δεν τα διατηρούμε, οι επεξεργαστές πληρωμών μας το κάνουν).

Εάν καταχωρίσετε έναν λογαριασμό στον Ιστότοπο, τότε μπορείτε να επιλέξετε να μας δώσετε τη φωτογραφία και το ψευδώνυμό σας. Από το λογαριασμό σας, μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους φίλους σας να ψωνίσουν στον ιστότοπό μας (συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του Facebook ή του Twitter). Παρόλο που θα τους ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία τους από εσάς, βεβαιωθείτε ότι έχετε την άδεια των φίλων σας πριν μοιραστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους μαζί μας και προωθήστε μόνο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άτομα που γνωρίζετε ότι θα χαρούν να τα λάβουν.

  • πληροφορίες που συλλέγουν τα πληροφοριακά μας συστήματα σχετικά με εσάς: κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, ορισμένες πληροφορίες θα δημιουργούνται και θα καταγράφονται αυτόματα από τα συστήματα πληροφορικής μας. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν:

cookies: μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα cookies στην ενότητα 7, αλλά αυτά τα μικρά αρχεία κειμένου μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμπειρία σας με τον Ιστότοπο και να διευκολύνετε την αλληλεπίδραση μαζί μας. This may include storing your location or language preferences to save you having to re-enter information when returning to, or ensuring that items you wish to order don’t disappear as you navigate between pages on, our Website. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για να σας παρέχουμε προσαρμοσμένες διαφημίσεις.§

πληροφορίες συσκευής: οι πληροφορίες που παρέχονται από τη συσκευή σας θα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της συσκευής που χρησιμοποιείτε (είτε πρόκειται για υπολογιστή, Mac, iPhone, Android ή άλλο) και τις ρυθμίσεις σε αυτήν τη συσκευή, αλλά περιλαμβάνουν τον τύπο της συσκευής που έχετε (όπως iPhone 6S ή Samsung Galaxy S7), τη διεύθυνση IP της συσκευής, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τον πάροχο δικτύου κινητής τηλεφωνίας (για κινητές συσκευές) , τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, τη ζώνη ώρας και τη θέση της χώρας σας και τις αναφορές σφαλμάτων συντριβής ή λήψης.§

  • πληροφορίες που συλλέγουμε στο κατάστημα: ο Όμιλος Blackys Menswear αναζητά πάντα νέες ευκαιρίες για να βελτιώσει την εμπειρία αγορών σας και αυτό επεκτείνεται στις εμπειρίες σας στο κατάστημα. Όταν επισκέπτεστε το κατάστημα Browns East, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε πρωτοποριακή τεχνολογία για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο κατάστημα. Μπορείτε επίσης να μας δώσετε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας στο κατάστημα εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, συμπληρώσετε μια έρευνα ή ερωτηματολόγιο, συμμετάσχετε σε διαγωνισμό ή προώθηση, μας παρέχετε σχόλια ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο ή αλληλογραφείτε μαζί μας στο κατάστημα. Όταν χρησιμοποιείτε μια συσκευή με δυνατότητα WiFi στο κατάστημα, ορισμένες πληροφορίες ενδέχεται να παρέχονται από τη συσκευή σας, οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή και τις ρυθμίσεις σας. Οι πληροφορίες που μπορεί να παρέχονται είναι ο τύπος της συσκευής που έχετε, η διεύθυνση αναγνωριστικού συσκευής/ελέγχου πρόσβασης πολυμέσων (MAC), η εγγύτητα της συσκευής από το σημείο πρόσβασης, η θέση της συσκευής και, κατά περίπτωση, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο Wi-Fi. Μπορείτε να αποτρέψετε την παροχή πληροφοριών απενεργοποιώντας τη λειτουργία Wi-Fi στη συσκευή σας.
  1. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ;

Για να σας παρέχουμε υπηρεσίες και τον Ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητάς σας να παραγγείλετε και να λάβετε προϊόντα χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπό μας, να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας και να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία σας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους.

Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες για σκοπούς μάρκετινγκ και διαφήμισης. Όπου μας έχετε πει ότι θέλετε να λαμβάνετε επικοινωνίες μάρκετινγκ ή όταν έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, εμείς και οι συνεργάτες μας θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της διεύθυνσής σας) για να σας στέλνουμε περιστασιακά ενημερώσεις, ειδήσεις και προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομείου ή άλλων μορφών μέσων. We may use your information (including supplemental information received from partners that we append to our existing customer information as described below), to tailor these messages to you. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις επικοινωνίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τροποποιώντας τις προτιμήσεις σας στην ενότητα διαχείρισης προφίλ του λογαριασμού σας ή ακολουθώντας τις οδηγίες εξαίρεσης στα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλονται.

We use third-party service providers to serve advertisements most relevant to you across your different devices and on our own and others’ websites. Εκτός από τις πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας, οι πάροχοι υπηρεσιών μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές για να στοχεύσουν διαφημίσεις για προϊόντα που διατίθενται από την Blackys Menswear ή από τους Συνεργάτες μας. For information about opting out of targeted advertising and controlling the use of cookies, please see the cookies section of this Privacy Policy.

We also carry out research, analysis, and surveys on your use of our Website, and views. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις δαπάνες σας στην Ιστοσελίδα μας για να δούμε αν μπορείτε να επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προγράμματα επιβράβευσης ως πρόγραμμα vip πελατών και πρόσβαση. Τέλος, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να πραγματοποιήσουμε πιστωτικούς ελέγχους ή ελέγχους καταπολέμησης της απάτης, προκειμένου να διασφαλίσουμε την οικονομική σας ασφάλεια και την οικονομική μας ασφάλεια. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε τους λεπτομερείς σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε τις πληροφορίες σας, ποιες συγκεκριμένες πληροφορίες συλλέγονται και τη νομική βάση για την οποία χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα.

  • Για να εγγραφείτε και να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας στον Ιστότοπό μας, συλλέγουμε το όνομα, το email, τον κωδικό πρόσβασής σας και άλλα πρόσθετα στοιχεία που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στον λογαριασμό σας, όπως αριθμό τηλεφώνου, διευθύνσεις και φύλο. Η νομική βάση είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας.
  • Για να εκπληρώσουμε τις παραγγελίες που κάνετε μέσω της ιστοσελίδας μας, συλλέγουμε το όνομα, τις διευθύνσεις, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία παραγγελίας, όπως τα προϊόντα που αγοράζετε, το μέγεθος και την τιμή σας. Η νομική βάση είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας.
  • Για τη συλλογή πληρωμών από εσάς συλλέγουμε τα στοιχεία πληρωμής σας, τα οποία περιλαμβάνουν τον αριθμό της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, το όνομα του κατόχου και το CVV που δεν τα αποθηκεύουμε και τα μεταφέρουμε μόνο στους εξουσιοδοτημένους παρόχους πληρωμών μας. Η νομική βάση είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας.
  • To provide you with our customer services(including helping you to solve any issue you have with our services, updating you about any change to our terms of service, or contacting you to know how was your experience with us) we collect your name, email, password and addresses and your contact history with us (including phone records of our conversations. Η νομική βάση είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μαζί σας και τα έννομα συμφέροντά μας για τη διατήρησή σας ως πελάτη.
  • Για την παρακολούθηση της ποιότητας των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών μας, συλλέγουμε μαζί μας το όνομα, το email, τον κωδικό πρόσβασης και τις διευθύνσεις σας, καθώς και το ιστορικό επαφών σας. Η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον για τη λειτουργία της επιχείρησής μας.
  • Για τη διαχείριση, τη συντήρηση και τη βελτιστοποίηση του Ιστότοπού μας και των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες της συσκευής σας (όπως τη διεύθυνση IP και τον τύπο της συσκευής σας), τα αναγνωριστικά cookie και τις πληροφορίες περιήγησης. Η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον για τη λειτουργία της επιχείρησής μας.
  • Για να εκτελέσουμε απάτες και πιστωτικούς ελέγχους και αν μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας, we collect your name; email; addresses; credit/debit card details; browsing history; purchase history; gender; device information (such as IP address and device type), any national identifiers (like driver’s license or ID cards) and any publicly available information (like social media profiles or news). Η νομική βάση είναι τα νόμιμα συμφέροντα για την προστασία της Blackys Menswear και των πελατών της από δόλιες δραστηριότητες και συμμόρφωση με νομική υποχρέωση.
  • Για να σας στείλουμε επικοινωνίες μάρκετινγκ και εξατομικευμένες προσφορές, συλλέγουμε το όνομά σας. Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Αριθμός τηλεφώνου; Διευθύνσεις, διευθύνσεις Ιστορικό αγορών. Ιστορικό περιήγησης και συμπεριφορά. Πληροφορίες συσκευής. Προτιμήσεις αγορών. Αναγνωριστικά cookies. Εσωτερικά αναγνωριστικά. Χώρα. The legal basis is the legitimate interests to electronic direct marketing of similar products and services to that which you have acquired using our Website or, when such is not applicable, your Consent.
  • Για να διαχειριστούμε τα προγράμματα επιβράβευσης, συλλέγουμε το όνομά σας. Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Αριθμός τηλεφώνου; Διευθύνσεις, διευθύνσεις Ιστορικό αγορών. Ιστορικό περιήγησης και συμπεριφορά. Πληροφορίες συσκευής. Προτιμήσεις αγορών. Ψευδώνυμο, ψευδώνυμο, ψευδώνυμο Αναγνωριστικά cookies. Εσωτερικά αναγνωριστικά. Η χώρα· Ξόδεψε επίπεδο βαθμίδας, και πλούτος. Η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον μας για τη λειτουργία της επιχείρησής μας και βελτιώνει την εμπειρία αγορών.
  • Για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες προτάσεις και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, συλλέγουμε το email του ονόματός σας. Αριθμός τηλεφώνου; Διευθύνσεις, διευθύνσεις Ιστορικό αγορών. Ιστορικό περιήγησης και συμπεριφορά. Πληροφορίες συσκευής. Προτιμήσεις αγορών. Ψευδώνυμο, ψευδώνυμο, ψευδώνυμο Αναγνωριστικά cookies. Εσωτερικά αναγνωριστικά. Η χώρα· Ξόδεψε επίπεδο βαθμίδας και πλούτο. Η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον μας για τη λειτουργία της επιχείρησής μας και βελτιώνει τον Ιστότοπό μας και την εμπειρία σας.
  • Συνεχίστε την έρευνα, την ανάλυση, τις έρευνες και τις έρευνες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συλλέγουμε το όνομά σας. Διευθύνσεις, διευθύνσεις Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Πληροφορίες συσκευής, η νομική βάση είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας για τη λειτουργία της επιχείρησής μας και τη βελτίωση της Ιστοσελίδας μας και της εμπειρίας σας.
  • Διαφήμιση και επαναστόχευση διαφημίσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και των συνεργατών μας, συλλέγουμε τα email, τα αναγνωριστικά cookie και τις πληροφορίες της συσκευής σας. Η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον μας για τη λειτουργία της επιχείρησής μας.
  • Για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών εκθέσεων, χρησιμοποιούμε το ιστορικό παραγγελιών σας, υπό την προϋπόθεση ότι το αποτέλεσμα τέτοιων αναφορών δεν σας ταυτοποιεί. Η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον μας για τη λειτουργία της επιχείρησής μας και βελτιώνει τον Ιστότοπό μας.
  1. WHO DO YOU SHARE MY INFORMATION WITH?

To provide the Website and our services, we work with a number of carefully selected third parties. To do this, we may share your information with these third parties in the following limited circumstances:

  • Εταιρείες του Ομίλου για επιχειρηματικούς σκοπούς: Η Blackys Menswear Cy Limited ανήκει σε μια μεγαλύτερη οικογένεια εταιρειών σε διάφορα μέρη του κόσμου (ο “ΌμιλοςBlackys Menswear”). Ο Όμιλος Blackys Menswear αποτελείται από την Blackys Menswear Limited και όλες τις θυγατρικές της, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των Browns (South Molton Street) Limited, των Προϊόντων Σταδίου και της Ομάδας Νέων Φρουρών. We may share your personal information in order to operate our business and provide the Website and services. Rest assured, their use of information is consistent with this Privacy Policy;
  • Οι συνεργαζόμενες μπουτίκ και μάρκες μας από τις οποίες αγοράζετε προϊόντα: Βασιζόμαστε σε προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες που παρέχουν τα προϊόντα που βλέπετε στον Ιστότοπό μας..
  • Τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών για επιχειρηματικούς σκοπούς: για να λειτουργήσουμε σωστά, βασιζόμαστε σε μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων τρίτων για να μας παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα. We permit these companies to use your personal information only to the extent necessary to provide us with their services and products. Below you can find the types of third parties we use:

o Courier companies, that we use in order to deliver the products to you and, as such, they need to have access to your order information, including your name and address. These providers have a global outreach, with many local companies that can be engaged depending on your shipping address;

o Payment providers that we use to process your payment information (including your credit/debit card details) so that we can collect payment from you. Αυτά βασίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα και ασχολούνται ανάλογα με την τοποθεσία σας.

o Anti-fraud and credit check providers to keep us and you secure. They have access to and process your information and associated orders in order to check for any fraudulent behaviour. Οι τρέχοντες πάροχοί μας εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και το Ισραήλ.

o Αναλυτικά στοιχεία και πάροχοι μηχανών αναζήτησης, όπως η Google, που χρησιμοποιούμε για να μας βοηθήσουν στη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου. These providers are based in the United States and in Europe.

o Marketing Tools providers that help us to enable our marketing. These providers are based in the United States.

o Πάροχοι μάρκετινγκ απόδοσης και προτάσεων που μας βοηθούν να παρέχουμε διαφημίσεις και προτάσεις προϊόντων Blackys Menswear προσαρμοσμένα στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. These providers are based in Europe (mostly in the UK) and in the United States

o Research companies that we can engage to help us carry out surveys regarding your use of our Website and Services. These providers are mostly based in Europe (mostly in the UK) or in the United States.

o Πάροχοι πληροφορικής/τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε για την υποστήριξη, συντήρηση και παροχή της τεχνολογίας και της υποδομής πληροφορικής που υποστηρίζει τον Ιστότοπό μας και την αποθήκευση των πληροφοριών σας. This includes Microsoft Azure that we use to host your information and that it is based in the Netherlands and in Ireland.

  • διαφημιζόμενοι για σκοπούς μάρκετινγκ: μπορούμε να παρέχουμε τις πληροφορίες σας στους διαφημιστικούς συνεργάτες μας και στους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (συμπεριλαμβανομένου του Facebook και του Twitter, όπου επιλέγετε) όπου απαιτούν τα δεδομένα για να επιλέξουν και να προβάλλουν σχετικές διαφημίσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε εσάς και σε άλλους.
  • third party service providers to enrich data:We may also enrich, match or combine information we hold about you with data from other sources, for instance by sharing some of your personal data with selected business partners. These partners are based in the United States. We do this to better understand your customer profile and interests so that we can deliver customised offers and other personalised services;
  • τρίτα μέρη όπου εξετάζουμε μια εταιρική συναλλαγή: ο Όμιλος Blackys Menswear αναζητά πάντα νέες ευκαιρίες και κατευθύνσεις για να αναπτυχθεί. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές μπορεί να εξετάσουμε εταιρικές συναλλαγές όπως συγχωνεύσεις, εξαγορές, αναδιοργανώσεις, πώληση περιουσιακών στοιχείων ή κάτι παρόμοιο. In these instances, we may transfer your information to enable the assessment and undertaking of that transaction. If we buy or sell any business or assets, your personal information may be one of the assets that are transferred;
  • για να συμμορφωθούμε με νομικά αιτήματα: σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να συνεργαζόμαστε με διάφορες ρυθμιστικές αρχές και υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε διάφορες χώρες, είτε ως αποτέλεσμα του νόμου, δικαστικής απόφασης ή άλλης νομικής διαδικασίας. Although we dispute requests wherever suitable, in some cases we may have to share your information with the regulators or law enforcement agencies. Όπου το κρίνουμε σκόπιμο και υπό την προϋπόθεση ότι δεν μας απαγορεύεται να το πράξουμε με νόμο ή δικαστική απόφαση, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε για αυτά τα νομικά αιτήματα. Και
  • aggregated information with third parties: we may aggregate your information with the information of other customers, creating a dataset of information about the usage of our Website, purchase of products, and other general, grouped information about our customers on the basis of our legitimate interest to understand the usage of our service and demand for our product. Παρόλο που αυτό το σύνολο δεδομένων είναι συγκεντρωτικό και ανωνυμοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να σας αναγνωρίσει ως άτομο, παρέχει μια πολύτιμη εικόνα για τη χρήση του Ιστότοπού μας και επομένως ενδέχεται να το μοιραστούμε με επιλεγμένα τρίτα μέρη. These parties may include providers of plugins or similar technologies to help measure traffic, our Partners and other providers to allow them to better stock products, and our investors.
  1. TRANSFERS OF YOUR PERSONAL DATA

To provide our Website and our services, in accordance with the purposes set out above, we may transfer and store the personal information that we collect from you to a destination outside of the European Economic Area (“EEA”), mostly to the United States, either to one of our Group Companies, to one of our Partners or to one of the third parties with which we work with, as stated below:

o When transferring personal information to one of our Group Companies outside the EEA, which may be the USA, Brazil, Russia, Japan, or China, we rely on the Commission’s model contracts for the transfer of personal data to third countries (i.e. the standard contractual clauses) pursuant to Decision 2010/87/EU;

o Μεταφέρουμε τα προσωπικά στοιχεία σε έναν από τους συνεργάτες μας εκτός του ΕΟΧ, στο βαθμό που η μεταφορά αυτή είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση της σύμβασης ανάμεσα σε εσάς και τον Συνεργάτη από τον οποίο παραγγέλνετε τα προϊόντα.

o Κατά τη μεταφορά προσωπικών πληροφοριών σε έναν από τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών μας που αναφέρονται παραπάνω, βασιζόμαστε σε διαφορετικά μέτρα επάρκειας, όπως ορίζεται παρακάτω:

o Adequacy Decision: We transfer the personal data that we collect from you to conduct fraud checks to Israel, which was found to have an adequate level of protection for personal data under Commission Decision 2011/61/EU of 31 January 2011.

o Privacy Shield: Some of our third party providers based in the US, where we transfer your information to, comply with the US Department of Commerce’s EU-US Privacy Shield and have certified that adhere to the EU-US Privacy Shield Principles of Notice, Choice, Accountability for Onward Transfer, Security, Data Integrity and Purpose Limitation, Access, and Recourse, Enforcement and Liability. For more information about the EU-US Privacy Shield Framework, visit the U.S. Department of Commerce’s Privacy Shield website.

o Model Clauses: We rely in the Commission’s model contracts for the transfer of personal data to third countries (i.e. the standard contractual clauses) pursuant to Decision 2010/87/EU when transferring your information to our US service providers who do not adhere to the US Department of Commerce’s EU-US Privacy Shield.

  1. COOKIES

We use technology such as “cookies” to collect information and store your online preferences. Cookies are small pieces of information sent by a web server to a web browser, which allows the server to uniquely identify the browser on each page.

We use the following categories of cookies on our Website:

CATEGORY 1: STRICTLY NECESSARY COOKIES These cookies are essential in order to enable you to move around the website and use its features. Without these cookies, services you have asked for such as remembering your login details or shopping basket items cannot be provided.§

CATEGORY 2: PERFORMANCE COOKIES These cookies collect anonymous information on how you use our Website. For example, we use Google Analytics cookies to help us understand how customers arrive at our site, browse or use our site and highlight areas where we can improve areas such as navigation, shopping experience and marketing campaigns. The data stored by these cookies does not show personal details from which your individual identity can be established. You may opt-in to these cookies using your browser settings..§

CATEGORY 3: FUNCTIONALITY COOKIES These cookies remember choices you make such as the country you visit our website from, language and search parameters such as size, colour or product line. These can then be used to provide you with an experience more appropriate to your selections and to make the visits more tailored and pleasant. The information these cookies collect may be anonymised and they cannot track your browsing activity on other websites. Μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας.§

CATEGORY 4: TARGETING COOKIES OR ADVERTISING COOKIES These cookies collect information about your browsing habits in order to make advertising more relevant to you and your interests. They are also used to limit the number of times you see an advert as well as help measure the effectiveness of an advertising campaign. Τα cookies τοποθετούνται συνήθως από διαφημιστικά δίκτυα τρίτων. They remember the websites you visit and that information is shared with other parties such as advertisers. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τρίτες εταιρείες για να σας παρέχουμε πιο εξατομικευμένες διαφημίσεις όταν επισκέπτεστε άλλους ιστότοπους. You may opt-in to these cookies using your browser settings.§

CATEGORY 5: SOCIAL MEDIA COOKIES These cookies allow you to share what you’ve been doing on the website on social media such as Facebook and Twitter. Please refer to the respective privacy policies for how their cookies work. If you want to delete any cookies that are already on your computer, please refer to the help and support area on your Internet browser for instructions on how to locate the file or directory that stores cookies. Information on deleting or controlling cookies is available at www.AboutCookies.org. Please note that by deleting our cookies or disabling future cookies you may not be able to access certain areas or features of our Website.§

You can withdraw your consent to these cookies at any time through the following options:

  • Google Analytics cookies across all websites, please visit Google Analytics Opt-out Browser Add-on;
  • other third party cookies relating to behavioural advertising, please go to www.youronlinechoices.eu.
  • any other type of cookies, you can clean the cookies through your browser settings.

Please note that refusing cookies does not mean you will no longer receive online advertising. It does mean that the company or companies from which you opted out will no longer deliver adverts tailored to your web preferences and usage patterns, so you may see a greater number of adverts that are irrelevant to you and your preferences.

  1. SECURITY

Keeping you and your personal information secure is very important to us. We take a number of reasonable steps to try to protect the personal information that you provide, including:

  • using a Transport Layer Secure (TLS) to encrypt the personal data that you send us during the order process (including any financial information such as credit or debit card details);
  • requiring you to establish a unique username and password to access your account on our Website;
  • not keeping details of your credit or debit card that would enable any third party to transact using that credit or debit card (such as your CVV number); and
  • regularly monitoring our servers and IT systems for possible vulnerabilities and attacks. Unfortunately, despite this, the transmission of information via the Internet is not completely secure. We cannot guarantee the security of your personal data transmitted to or through our Website, and any such transmission is at your own risk. Ειδικότερα, λάβετε υπόψη ότι εάν αποκαλύπτετε οικειοθελώς προσωπικές πληροφορίες μέσω άλλων μέσων επικοινωνίας εκτός του Ιστότοπου σε μη προστατευμένο περιβάλλον (όπως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, SMS, ηλεκτρονικών μηνυμάτων), τότε αυτές οι πληροφορίες μπορούν να συλλεχθούν και να χρησιμοποιηθούν από άλλους εκτός του ελέγχου μας ή του ελέγχου σας.
  1. HOW LONG WILL YOU USE MY INFORMATION FOR?

We retain the data you provide to us for as long as you have your account with us and thereafter for such period as you may have questions or a claim in relation to our services, notwithstanding any superior retention period that we may be obliged to observe in accordance with legal requirements applicable to us.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας όπως ορίζεται παρακάτω.

After you have terminated your use of our services, we may store your information in an aggregated and anonymised format.

  1. WHAT ARE MY PRIVACY RIGHTS?

You have certain rights in relation to the personal data we hold about you, which we detail below. Some of these only apply in certain circumstances as set out in more detail below. We also set out how to exercise those rights. Please note that we will require you to verify your identity before responding to any requests to exercise your rights and that can include asking a set of security questions to ensure it is you. When you have appointed someone else to do the request on your behalf, that person and/or organization needs to show a valid power of attorney issued by you. We must respond to a request by you to exercise those rights without undue delay and at least within one month (although this may be extended by a further two months in certain circumstances). To exercise any of your rights, please contact us at privacy@blackysmenswear.com.

  • Access. You have the right to know whether we process personal data about you, and if we do, to access data we hold about you and certain information about how we use it and who we share it with (including the categories of personal data we share with businesses for their direct marketing uses and the names and addresses of those businesses). Please note that in “My Account” dashboards, you can see information about you, namely your account details (such as name, email, phone number, date of birth), the addresses you use for billing and shipping, your order history and shopping preferences.

You can also request a copy of your information. If you require more than one copy of the data we hold about you, we may charge a reasonable administration fee.

We may not provide you with certain personal data if providing it would interfere with another’s rights (e.g. where providing the personal data we hold about you would reveal information about another person) or where another exemption applies.

  • Portability. You have the right to receive a subset of the personal data we collect from you in a structured, commonly used and machine-readable format and a right to request that we transfer such personal data to another party. The relevant subset of personal data is data that you provide us with your consent or for the purposes of performing our contract with you. If you wish for us to transfer the personal data to another party, please ensure you detail that party and note that we can only do so where it is technically feasible. We are not responsible for the security of the personal data or its processing once received by the third party. We also may not provide you with certain data if providing it would interfere with another’s rights (e.g. where providing the personal data we hold about you would reveal information about another person or our trade secrets or intellectual property).
  • Correction. You have the right to correct any personal data held about you that is inaccurate. You can edit your personal information in “My Account” settings. You can also request the correction by emailing us. Please note that in some cases we can ask you to explain in detail why you believe the personal data we hold about you to be inaccurate or incomplete so that we can assess whether a correction is required. Please note that whilst we assess whether the personal data we hold about you is inaccurate or incomplete, you may exercise your right to restrict our processing of the applicable data as described below.
  • Erasure. Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς σε ορισμένες περιπτώσεις. Please scroll down to know what those are:

you believe that it is no longer necessary for us to hold the personal data we hold about you;§

we are processing the personal data we hold about you on the basis of your consent, and you wish to withdraw your consent and there is no other ground under which we can process the personal data;§

we are processing the personal data we hold about you on the basis of our legitimate interest and you object to such processing. Please provide us with detail as to your reasoning so that we can assess whether there is an overriding interest for us to retain such personal data;§

you no longer wish us to use the personal data we hold about you in order to send you promotions and special offers;§

you believe the personal data we hold about you is being unlawfully processed by us.§

Επίσης, σημειώστε ότι μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να περιορίσετε την επεξεργασία των δεδομένων, ενώ θεωρούμε το αίτημά σας όπως περιγράφεται παρακάτω.

Please provide as much detail as possible on your reasons for the request to assist us in determining whether you have a valid basis for erasure. Please note, however, that we may retain the personal data if there are valid grounds under law for us to do so (e.g., for the defence of legal claims or freedom of expression) but we will let you know if that is the case.

Where you have requested that we erase data that we have made public and there are grounds for erasure, we will use reasonable steps try to tell others that are displaying the data or providing links to the data to erase the data too.

  • Περιορισμός επεξεργασίας μόνο σε αποθήκευση. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, εκτός από την αποθήκευση σε ορισμένες περιπτώσεις. Please note, however, that if we stop processing the personal data, we may use it again if there are valid grounds under data protection law for us to do so (e.g. for the defence of legal claims or for another’s protection).

Please scroll down to know the cases where you may request we stop processing and just store the personal data we hold about you.

you believe the personal data is not accurate for the period it takes for us to verify your claim;§

we wish to erase the personal data as the processing we are doing is unlawful but you want us to retain the personal data for storage but not further process it;§

we wish to erase the personal data as it is no longer necessary for our purposes but you require it to be stored for the establishment, exercise or defence of legal claims; or§

you have objected to us processing personal data we hold about you on the basis of our legitimate interest and you wish us to stop processing the personal data whilst we determine whether there is an overriding interest in us retaining such personal data.§

  • Objection. At any time you have the right to object to our processing of data about you in order to send you promotions and special offers, including where we build profiles for such purposes and we will stop processing the data for that purpose. You can do so by changing your marketing preferences at “My Account” or by ticking “unsubscribe” at the bottom of each marketing email we send you. Λάβετε υπόψη ότι θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με τις παραγγελίες που κάνετε μέσω της Ιστοσελίδας μας ή ενημερώσεις στους Όρους και Προϋποθέσεις και την Πολιτική Απορρήτου μας.

You also have the right to object to our processing of data about you and we will consider your request in other circumstances as detailed below: o we are processing the data we hold about you (including where the processing is profiling) on the basis of our or a third party’s legitimate interest and you object to such processing. Please provide us with detail as to your reasoning so that we can assess whether there is a compelling overriding interest in us continuing to process such data or we need to process it in relation to legal claims. Επίσης, σημειώστε ότι μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων ενώ κάνουμε την αξιολόγηση για ένα επιτακτικό συμφέρον.

  • Ανάκληση συγκατάθεσης: Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή αλλάζοντας τις προτιμήσεις μάρκετινγκ στο “Ο λογαριασμός μου” ή με κατάργηση εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνεται ή γράφοντας μας email όπως ορίζεται παρακάτω.
  1. COMPLAINTS

If you have any questions or concerns about this Privacy Policy, please contact us:

  • by emailing us at privacy@blackysmenswear.com; or

This is without prejudice to your right to launch a claim with the Information Commissioner’s Office (www.ico.org.uk) or the data protection supervisory authority in the EU country in which you live or work where you think we have infringed data protection laws.”

  1. UPDATES TO THIS POLICY

Any changes we may make to this Privacy Policy in the future will be posted on this page and, where appropriate, notified to you by email. Please check back regularly to keep informed of updates or changes to this Privacy Policy.

 

0